Vanessa ontvangt ‘Nimue top achiever certificaat’ in Zuid-Afrika | Nieuwe collega Fenne stelt zich voor | Boek online een verwenbon

VAN DE VOORJAARSZON TOT WINDKRACHT 8
Maart roert zijn staart wordt er wel eens gezegd. Dat betekent dat het alle kanten op kan met het weer: van een heerlijk voorjaarszonnetje tot windkracht 8. Maar wat het weer ook doet, het is altijd tijd om jezelf te verwennen met een fijne behandeling om de conditie van je huid optimaal op peil te houden. Heb je nog geen afspraak in je agenda staan? Blader dan snel door onze online agenda.

VANESSA IN ZUID-AFRIKA
Van 19 t/m 26 februari was Vanessa samen met drie andere Nederlandse Nimue huidspecialisten in Zuid-Afrika voor de Nimue International Skin Therapist Awards 2017. Behalve de lancering van een nieuwe lijn, inspirerende lezingen en een safari mocht ze hier tot haar grote verrassing ook het certificaat ‘top achiever in your country’ in ontvangst nemen. “Geweldig, wat een eer,” vertelt Vanessa. “Met knikkende knieën heb ik de award op het grote podium in ontvangst genomen.” Wil je meer weten over de ervaringen van Vanessa in Zuid-Afrika? Houd de website en Facebook in de gaten voor het uitgebreide reisverslag.

BEATFRAMES VIERT INTERNATIONALE VROUWENDAG
Op woensdag 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Deze dag staat in het teken van de strijdbaarheid en het gevoel van solidariteit van vrouwen overal ter wereld. Om het vrouw zijn te vieren, betaal je op deze dag voor de Nimue Boost behandeling geen 85 euro, maar slechts 75 euro. De behandeling duurt 60 minuten en bestaat uit reinigen, exfoliëren, neutraliseren, onzuiverheden verwijderen, epileren, massage, masker en het aanbrengen van een hydraterende dagcrème met SPF 40.

BROW BAR GROOT SUCCES
Wist je dat je sinds de metamorfose van onze salon ook bij ons lastminute terecht kunt voor het shapen van je wenkbrauwen? Veel klanten maken hier al gebruik van. We kijken tijdens het shapen en epileren goed naar welke vorm wenkbrauw het beste bij jouw gezicht past. Goed om te weten: je hoeft geen afspraak te maken. Loop gewoon binnen en je wordt zo snel mogelijk geholpen.

CADEAU NODIG? BESTEL EEN VERWENBON
Geen idee wat je je (schoon)zus, vriendin of collega cadeau moet doen? Bestel online een cadeaubon om haar te verrassen met een heerlijke behandeling. De cadeaubonnen zijn te bestellen vanaf 30 euro.

Bestel hier de verwenbon

NIEUW: NIMUE AGE INTELLIGENCE
Tijdens de Nimue International Skin Therapist Awards 2017 in Zuid-Afrika heeft Nimue de nieuwe Age Intelligence lijn gelanceerd. Deze producten zijn ontwikkeld op basis van wetenschappelijke kennis over huidveroudering. Net als bij alle andere Nimue-producten stimuleren en beïnvloeden de actieve ingrediënten het vermogen van de huid om de huidcondititie te verbeteren.

De lijn is speciaal ontwikkeld voor de vrouw die weet wat ze wil en die de gezondheid van haar huid erg belangrijk vindt. De Nimue Age Intelligence lijn is binnenkort ook verkrijgbaar bij Beatframes. Vanessa vertelt je graag meer over dit product.

NACHTCRÈME: JA OF NEE?
Niet alleen een dagcrème is belangrijk voor het verkrijgen van een gezonde en mooie huid, ook een nachtcrème draagt hieraan bij. Terwijl een dagcrème je huid overdag beschermt tegen de invloeden van buitenaf (stress, uv-stralen, luchtvervuiling), ondersteunt een nachtcrème juist de processen die ’s nachts plaatsvinden, waaronder het herstel van de huid. Nimue Mousturiser Plus kan hierbij een handje helpen. Deze crème breng je ’s avonds aan op een droge en schone huid. Het ondersteunt de huid bij het natuurlijke proces van hydrateren en verjongen. Nimue Mousturiser Plus is ook verkrijgbaar bij Beatframes.