Beatframes bestaat 5 jaar | Nieuw: tanning spray Marc Inbane | Wat doet een serum voor je huid?

Hoera! Beatframes bestaat 5 jaar


Wat gaat de tijd snel. Op 2 mei is het alweer vijf jaar geleden dat Beauty institute Beatframes werd geopend. We willen al onze klanten bedanken die de afgelopen jaren onze salon hebben bezocht. Nieuwsgierig hoe het allemaal begonnen is? Ga naar de onderstaande link en lees waar onze passie voor huidverzorging en –verbetering vandaan komt.

LINK NAAR INTERVIEW!

 

Zijn je voeten al zomer klaar?  

Heb je last van likdoorns, eelt of ingescheurde teennagels? Geen nood, je bent niet de enige. Maar liefst 20% van de Nederlanders krijgt jaarlijks te maken met voetklachten. Vooral een likdoorn kan pijnlijk zijn. Om deze voetklachten op te lossen – of beter gezegd vóór te zijn – is een bezoek aan een pedicure een aanrader. Onze pedicure Vanessa zal tijdens je eerste bezoek vakkundig de voeten bekijken en samen met jou beslissen welke behandeling het beste bij jou voeten past. Pedicure vanaf  € 30,-

Omdat wij feest vieren krijg je bij een pedicure behandeling een nagellak cadeau.

Boek direct online een afspraak

 

Bescherm je huid tegen de voorjaarszon

Ben je al heerlijk aan het genieten van de voorjaarszon? Naarmate de zomer in zicht komt, wordt de zon steeds feller. Daarom is het belangrijk om de huid ook in het voorjaar goed te beschermen tegen de schadelijke invloeden van UVA/UVB en Infrarood stralen. Je voorkomt er niet alleen mee dat je huid verbrandt, maar ook bescherm je je huid tegen vroegtijdige veroudering.

Wil je meer weten over hoe je je het beste kunt beschermen tegen de zon? Vraag Vanessa om advies.

 

Nieuw verkrijgbaar in de salon: Marc Inbane Tanning Spray

Wil je graag snel een mooie bruine teint? Dat kan met de Marc Inbane Natural Tanning Spray met plantaardige en voedende ingrediënten, zoals aloë vera, ginkgo en vitamine E. De spray is geschikt voor alle huidtypen, makkelijk aan te brengen en geeft een egaal en natuurlijk resultaat zonder vlekken.

Hoe gebruik je het?
Houd de spray ongeveer 60 cm van je lichaam en maak een vloeiende beweging. Als je de spray voor je hele lichaam wilt gebruiken, werk dan van beneden naar boven. Raak je lichaam pas aan als de spray is opgedroogd. Zo voorkom je vlekken. Met een föhn kun je het droogproces eventueel versnellen. De kleur blijft tot zeker vijf dagen behouden.

Bij aankoop van 50 ml tanning spray krijg je een toilettas  en een Kabuki brush cadeau t.w.v. € 24,95

 

Interesse? De spray is verkrijgbaar in onze salon voor € 39,95. Een flacon is ongeveer goed voor 60 x gebruik.

 

Wat is een serum en wat doet het voor je huid?

Er bestaat vaak onduidelijkheid over het verschil tussen een serum en een gezichtscrème. Goed om te weten is dat een serum een aanvulling is op je dagelijkse gezichtsverzorging. Je gebruikt het dus naast je gezichtscrème.

Een serum is altijd veel geconcentreerder en bevat vaak ook meer actieve bestandsdelen. Daarom wordt het gebruik ervan vaak geadviseerd als je een specifiek huidprobleem hebt. In tegenstelling tot een crème dringt een serum sneller door in de diepere huidlagen. Het is aan te raden om altijd een serum te gebruiken van hetzelfde merk als je gezichtscrème. De ingrediënten uit de crème en het serum versterken elkaar

Wil je ook een serum gebruiken voor je huid? Kom dan langs in de salon. Wij adviseren graag welke serum het beste bij jouw huidtype of huidprobleem past om een optimaal resultaat te bereiken.