About the founder

Over Vanessa

"Alleen het maximale is voor mij goed genoeg. Mijn passie voor huidverbetering gaat verder dan een huidbehandeling. Het gaat over écht begrijpen hoe de huid werkt en vooral de mensen bewust maken van de behoeften van de huid en hoe we er samen voor kunnen zorgen dat de huid optimaal functioneert. Ik wil dat u trots bent op uw huid én op uw leeftijd. Dat u in de spiegel kijkt en blij wordt van wat u ziet."

"Van kleins af aan was ik al gefascineerd door beauty. Op jonge leeftijd had ik last van eczeem en daar is eigenlijk mijn reis als huidspecialist stiekem al begonnen. Door de ongemakken die ik zelf ervaarde met mijn huid begon mijn zoektocht naar de juiste huidproducten en al snel kwam ik erachter dat dit nog niet zo makkelijk was. In die periode is het zaadje voor mijn bedrijf geplant. Ik wilde mensen helpen naar een mooiere en gezonde huid. Echt een traject aangaan, waarbij ik ze elke stap van het proces begeleid en we samen opzoek gaan naar de perfecte huidverzorgingsrituelen, zodat de huid optimaal kan functioneren. Daarbij vind ik het heel belangrijk bewustwording te creëren, want oh wat is de huid fascinerend. Iedere huid verdient de juiste aandacht en verzorging, ook die van u!

Passie voor huidverbetering

Door mijn kennis, jarenlange ervaring, drive om te blijven ontwikkelen en het bieden van hoogwaardige producten en behandelingen werken we bij Beatframes op topniveau als het gaat om huidverbetering."

"Het is voor mij niet alleen belangrijk dat ik uw huid leer begrijpen, maar ook dat u begrijpt hoe belangrijk uw huid is."

Behind the brand

mijn verhaal

Vanessa startte haar carrière als huidspecialist bij Douglas, L’Oréal, Estée Lauder en Hotel van Oranje en deed in binnen- en buitenland veel kennis op over huidverzorging- en verbetering. "Het starten van een eigen huidinstituut bleef altijd een droom en uiteindelijk durfde ik, mede door de steun van de mensen om mij heen, de stap te zetten. Met Beatframes kan ik mijn missie uitdragen, staan voor wat ik belangrijk vind en echt een verschil maken op het gebied van beauty en huidverbetering. Het is een plek waar iedereen welkom is om te werken aan een gezonde en stralende huid. Een plek waar bewustwording centraal staat en waar ik mij altijd zal blijven ontwikkelen om de best haalbare resultaten te kunnen garanderen. U bent van harte welkom om eens kennis te maken!"

Maak een afspraak bij Vanessa

Het ontstaan van beatframes

Onze visie

Wist u dat de huid ons grootste orgaan is? De conditie en uitstraling van de huid wordt beïnvloed door veel verschillende factoren, waar we al dan niet invloed op hebben. Toch zie ik dat er vaak onzorgvuldig mee om wordt omgegaan. Niet met opzet, maar vaak door onwetendheid. Daarom is het mijn missie om u bewust te maken van het belang van de juiste huidverzorging. Beauty komt in alle soorten en maten voor. Het maakt niet uit wie u bent, wat uw achtergrond is of hoe u eruitziet. Uw huid verdient aandacht en verzorging. 

Om erachter te komen wat uw huid nodig heeft, kijken we eerst naar wat de huid nu krijgt. We gaan terug naar de basis. Welke producten gebruikt u en waarom? Welke ingrediënten bevatten uw producten en weet u welke werking deze hebben op uw huid? We gaan samen op onderzoek uit om erachter te komen hoe we uw huid nog beter van dienst kunnen zijn, zodat we samen kunnen werken aan een gezonde, mooie en stralende huid.

Onze merken