Wil jij er ook stralend uitzien op Valentijnsdag? | Moedervlekken: waar moet je op letten? | Aftellen tot Zuid-Afrika

WIL JIJ ER OOK STRALEND UITZIEN OP VALENTIJNSDAG?
Valentijnsdag is natuurlijk dé dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen of kaarten. Maar het is ook belangrijk om jezelf – en vooral je huid – niet te vergeten. Zo is een goede reiniging de basis van een stralende huid en bestaan er mooie producten die je huid een enorme boost geven. Maar je kunt natuurlijk jezelf ook heerlijk verwennen door een speciale Valentijnsbehandeling te boeken bij Beatframes. We wensen je alvast een stralende Valentijnsdag!

Heb je nog geen nieuwe afspraak staan? Boek snel via de online agenda een behandeling voor een heerlijk verwenmoment.


BOEK EEN SPECIALE VALENTIJNSBEHANDELING!

Wil jij stralen met Valentijnsdag? Boek dan de heerlijke Nimue Rejuvanating Booster Treatment. Het helpt de elasticiteit van de huid te verbeteren, zorgt voor een mooie teint, textuur en een natuurlijke glans. De behandeling kost € 79 en is te boeken via de online agenda. Tip: verras iemand anders met deze behandeling!


AFTELLEN TOT ZUID-AFRIKA

De spanning stijgt, want over een paar weken vertrekt Vanessa samen met drie andere Nederlandse Nimue huidspecialisten naar Zuid-Afrika voor de Nimue International Skin Therapist Awards 2017. Tijdens deze reis worden er lezingen gehouden en awards uitgereikt, maar ook staat de lancering van een nieuwe lijn op het programma: de Nimue Age Intelligence. Deze exclusieve lijn zal na de lancering ook te koop zijn bij Beatframes. We houden je op de hoogte.


BIG FIVE NIMUE PRODUCTEN
Om alvast in de Zuid-Afrikaanse sferen te komen, zijn dit de vijf Nimue producten die Vanessa iedereen kan aanraden.

 1. Nimue Cleansing Gel en Nimue Conditioner
  Als je je gezicht niet goed reinigt, kun je ook niet werken aan huidverbetering en anti-aging. Deze producten zorgen voor een optimale reiniging.
 2. Nimue Alpha Lipoic Activator
  Met deze beauty flash voor de huid straal je de hele dag door. Daarnaast is het de perfecte booster voor anti-aging.
 3. Nimue Sun C en Nimue Ellement Barrier Cream
  Dit zijn dé producten tegen huidveroudering. Ze bevatten beiden SPF 40 en beschermen de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf en UV-straling.
 4. Nimue Rejuvenating Mask
  Vermoeide en vochtarme huid? Dit masker bevat vitaminen en super-antioxidanten en geeft je huid meteen een oppepper. Ook helpt het de (eerste) tekenen van huidveroudering te verminderen.
 5. Nimue Skin Refirmer
  Deze dag- en nachtcrème heeft als doel de eerste tekenen van opkomende expressielijntjes aan te pakken. Daarnaast hydrateert het de huid voor een mooi resultaat op lange termijn.


OOK EEN WEEKJE NAAR DE ZON?
Ga je net als Vanessa een weekje naar de zon? Vergeet dan niet de Nimue Sun C in je koffer te stoppen. Deze crème met SPF 40 beschermt je huid tegen de schadelijke invloeden van UVA/UVB en Infrarood stralen. Zo voorkom je dat je huid verbrandt en bescherm je je huid tegen vroegtijdige veroudering. Nimue Sun C is verkrijgbar in de salon.


WINTERSPORT? VERGEET JE HUID NIET!
Tijdens de wintersport is het ook belangrijk om je huid te beschermen tegen de schadelijke invloeden van de zon. Sneeuw en ijs reflecteren namelijk UV-stralen. Een crème die een goede bescherming biedt, is de Ellement Barrier Cream van Nimue met SPF 20. Deze crème is niet vet en beschermt de huid tegen milieu-invloeden, extreme temperaturen en wind. Tevens versterken de barrièrebeschermende ingrediënten de natuurlijke weerstand van de huid, wordt de huid goed gehydrateerd en worden ontstekingen voorkomen.


VOETPROBLEMEN? BEZOEK ONZE PEDICURE!
Heb je last van likdoorns, eelt of ingescheurde teennagels? Geen nood, je bent niet de enige. Maar liefst 20% van de Nederlanders krijgt jaarlijks te maken met voetklachten. Vooral een likdoorn kan pijnlijk zijn. Om deze voetklachten op te lossen – of beter gezegd vóór te zijn – is een bezoek aan een pedicure een aanrader. Tijdens je eerst bezoek in onze nieuwe pedicurehoek bekijken we vakkundig de voeten en samen beslissen we welke behandeling het beste bij jou voeten past. Een voetverzorging bij Beatframes bestaat onder andere uit:

 • het opsporen en wegnemen van de klachten
 • het verwijderen van likdoorns
 • nagelproblemen oplossen
 • het verwijderen van eelt
 • het op de juiste wijze knippen en frezen van nagels
 • advies geven en eventueel nagels lakken


MOEDERVLEKKEN: WAAR MOET JE OPLETTEN?
Tijdens haar opleiding leert Vanessa alles over de huid, zo ook over moedervlekken. Wat is een moedervlek precies? Hoe ontstaan ze? Kan een moedervlek een melanoom worden? En waar moet je zelf op letten bij moedervlekken? In haar blog vertelt Vanessa er alles over. Lees daarom snel meer.