Afspraak maken

meer informatie over Alle behandelingen?

Lees hier meer!

reviews via treatwell. bekijk alle reviews hier!

reviews

“Ben weer flink aangepakt maar dat doet ze heerlijk! Goede uitleg over producten en persoonlijk ‘plan van aanpak’. Ik blijf braaf komen want ik zie zo veel verschil en verbetering in mijn gezicht en huid, heel fijn!”

Steffie

“Persoonlijke ontvangst, heerlijke massage! Vanessa, dank!! Ik kom terug!”

Carlet

“Wenkbrauwen top gedaan. Minimale verandering was genoeg voor het natuurlijke resultaat dat ik wilde en dat werd goed begrepen en perfect uitgevoerd.”

Jolanda

“De massage was heerlijk.zoals altijd. Professioneel en vakkundig.”

Lisette 

“Zeer professioneel en kundig en super vriendelijk. ik kom er nu al ruim 1 jaar en het blijft super. Rustige omgeving en je komt er helemaal tot rust. Zoals altijd kom ik terug.”

Bezoeker Beatframes

“Fijne binnenkomst met een lekker kopje thee in de vroege ochtend. Aan het einde van de behandeling uitleg gekregen over de producten en samples meegekregen om uit te proberen. Ze weet waar ze het over heeft en dat merk je gelijk! Ik kom terug :)”

Steffie

“Vanessa is professioneel en klantgericht. Topsalon!”

Marleen

"Zoveel geleerd op mijn eerste afspraak. Ze heeft echt de tijd genomen om te laten zien hoe mijn wenkbrauwen op hun mooist naar voren komen in mijn gezicht! Top top top behandeling!"

Robin

"Voelde me gelijk op mijn gemak, alles werd heel goed uitgelegd en het resultaat is geweldig! Gelijk een nieuwe afspraak gepland."

Mieke

"Salon is super mooi en schoon! Vanessa is een zeer aangename vrouw. Ze weet waar ze het over heeft. Vitamine C behandeling heeft mijn huid enorm goed gedaan. Nieuwe afspraak ingepland. Dank je wel"

Bezoeker beatframes