Metamorfose voor salon Beatframes | Nieuwe nagellakkleuren Mavala | Couperose: hoe kun je het behandelen?

Happy & healthy herfst: ook voor je huid!
De R is weer in de maand. Vroeger was dan de regel om weer extra vitaminen te slikken. Gelukkig is dat tegenwoordig niet meer per se nodig, want de voedingstoffen blijven goed bewaard in groente en fruit. En als je vooral gevarieerd en gezond eet, hoef je je geen zorgen te maken over een vitaminegebrek. Bovendien doet gezonde voeding ook wonderen voor je huid.

1610-nimueVermoeide en vochtarme huid? Neem een masker!
Naast gezonde voeding is ook een masker in de herfst een oppepper voor de huid. Aanrader volgens huidspecialist Vanessa is het rejuvenating masker van Nimue. “Het bevat vitaminen en super-antioxidanten en is daardoor geschikt voor een vermoeide en vochtarme huid. Het masker helpt bovendien de (eerste) tekenen van huidveroudering te verminderen. Zo stimuleren de vitaminen de productie van collageen met als resultaat een stralende teint en een gezonde huid.”

Kan jouw huid wel een oppepper gebruiken? Boek dan via de online agenda een afspraak.

Metamorfose voor Beauty Institute Beatframes
Als je afgelopen week bij Beatframes bent geweest, heb je het misschien al gezien. Zo niet, dan kunnen we met trots vertellen dat de salon een complete metamorfose heeft ondergaan. Vanaf heden is er een aparte pedicureruimte en een speciale brow bar. De gezichtsbehandelingen zijn nog in dezelfde ruimte. Nieuwsgierig naar de vernieuwde salon? Boek snel een behandeling, massage of pedicure via de
online agenda

Wenkbrauwen shapen? Kom naar onze brow bar

Wenkbrauwen karakteriseren je gezicht en geven je een bepaalde uitstraling. Toch blijft het shapen van je wenkbrauwen altijd een lastig klusje. Daarom kun je voortaan bij onze speciale brow bar terecht voor het epileren van je wenkbrauwen. Omdat de perfecte wenkbrauw voor iedereen anders is, kijken we goed naar de vorm die het beste bij jouw gezicht past. Via de online agenda kun je een afspraak maken. Of loop gewoon even binnen.

1510-mavalaHebben: de nieuwe nagellak van Mavala
O wat worden we blij van de nieuwe wintercollectie nagellak van Mavala. De collectie bestaat prachtige winterkleuren. Er zit voor iedereen wel een passende kleur bij. Fijn aan de nagellak van het Zwitserse nagelverzorgingsmerk is dat het vrij is van schadelijke ingrediënten en extra lang blijft zitten. Je kunt de nagellak bij ons kopen voor € 5,95.

Nog enkele trucs om thuis je nagels goed te lakken:

  • Nagels kun je het beste lakken in een koele en droge omgeving. Als het warm en vochtig is, droogt de nagellak namelijk slecht.
  • Gebruik altijd een goede remover om je nagellak eraf te halen. Dit voorkomt beschadigde en broze nagels.
  • En wist je dat je nagels sneller droger door ze even in koud water te dompelen?

Couperose: hoe kun je het behandelen?
Veel mensen hebben last van blijvende roodheid, ook wel couperose genoemd. Vaak wordt het verward met rosacea, hoewel het wel vaak gepaard gaat. Het verschil is echter dat er bij couperose sprake is van zichtbaar kleine bloedvaatjes in het gezicht. Met name op de wangen en de neus. Bij rosacea gaat het om een combinatie van roodheid en bultjes/puistjes. Hoewel couperose geen kwaad kan, kun je wel de roodheid temmen. Zo heeft Beatframes een speciale lijn voor de gevoelige huid: de Nimue Interactive range. Informeer bij ons naar de behandelmogelijkheden. Op de website vind je meer informatie over couperose.