Back to work met Nimue Foundation | Rosacea? Dit kun je er tegen doen | Beatframes scoort gemiddeld een 9,3 op Treatwell

Zit de vakantie er weer op en moet je weer aan het werk? De tip om een ‘post holiday blues’ te voorkomen: plan iets leuks. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke gezichtsbehandeling. Ondertussen sluit je je ogen en denk je terug aan al die mooie vakantiemomenten. Je zult zien dat je er meteen weer positieve energie van krijgt.

1609-vakantieGeef je huid een hydraterende boost na de zomer
Ook al heb je in de zomer trouw gesmeerd, dan heb je alsnog kans op zonschade. Daarom is het belangrijk om je huid een flinke boost te geven na al die zonuren. Ons advies: de Nimue Hyaluronic, een gezichtsbehandeling de het vochtgehalte van de huid herstelt, voedt en de textuur verbetert. Door de zon is de huid namelijk flink uitgedroogd. In combinatie met een exfoliating enzyme worden dode huidcellen verwijderd en ziet je huid er weer stralender, frisser en egaler uit. 

Ga snel naar de online agenda om een afspraak te maken!

Back to work met Nimue Pro Age Foundation
1608-nimue-pro-age-foundation
Wist je dat Nimue net een nieuwe foundation heeft gelanceerd? De Nimue Pro Age Foundation is zo licht, waardoor het als een tweede huid aanvoelt. Hij doet perfect z’n werk door lijntjes en oneffenheden te camoufleren, zonder dat het onnatuurlijk oogt. Om je huid goed te beschermen tegen de zon is het belangrijk om je huid eerst goed in te smeren met een dagcrème en zonnebrandcrème voordat je de foundation aanbrengt. Nimue Pro Age Foundation is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Vraag huidspecialist Vanessa om advies welke kleur het beste bij jouw huid past.

Rosacea? Beatframes geeft graag advies!
1608-rocasea
Rosacea is een huidaandoening die met name voorkomt bij vrouwen van middelbare leeftijd (zeker tijdens de menopauze). Roodheid, jeuk, irritatie en een brandend gevoel zijn de belangrijkste kenmerken. Ook komt het vaak voor dat de huid oneffen is door bultjes en puistjes. Hoewel de aandoening zelden definitief te genezen is, kun je het bij Beatframes goed laten behandelen. Huidspecialist Vanessa adviseert je graag welke behandeling effectief is en welke producten je kunt gebruiken om je huid te kalmeren.

Meer weten over rosacea? Check het uitgebreide artikel op de website.

Beatframes scoort gemiddeld een 9,3 op Treatwell
1608-reviews
Na 170 reviews heeft Beauty Institute Beatframes gemiddeld een 9,3 gekregen van de bezoekers van Treatwell, een boekingswebsite van schoonheids- en wellnessbehandelingen. ‘Ik ben ontzettend trots en zal er alles aan doen om dit cijfer zo hoog te houden,’ laat huidspecialist Vanessa Slootmans weten. Bezoekers zijn vooral tevreden over de professionaliteit en de kennis van Vanessa. Ook de persoonlijke aandacht wordt vaak genoemd. Bijna alle bezoekers geven aan terug te komen bij Beatframes.

‘Prettige sfeer, deskundig advies.’ (Femke)

‘Weer ontzettend fijn geholpen. Op de valreep nog een plekje voor mij vrij gemaakt voor een pedicure. Fijne salon waar ik snel terugkom!’ (Marjolein)

‘Je voelt je zeer welkom en wordt met heel veel respect en expertise behandeld. Ambiance is zeer netjes en schoon met een luxe uitstraling. Ik ben zeer te spreken over deze beautysalon en de volgende afspraak is gemaakt. Dankjewel Vanessa.’ (Nataja)

Op www.treatwell.nl/beauty-institute-beatframes/reviews kun je alle reviews lezen.