Beautiful 2017 | Genomineerd voor de Nimue International Skin Therapist Awards 2017 | Belangrijke huidfeiten op een rij | 5e beste salon van Nederland

Allereerst de allerbeste wensen voor 2017. Samen met jou willen we er weer een mooi jaar van maken met de fijne massages, gezichtsbehandelingen en pedicures die je van ons gewend bent. Van alle nieuwe ontwikkelingen, ook op het gebied van huidverbetering, houden we je dit jaar uiteraard op de hoogte via deze nieuwsbrief.

Heb je nog geen nieuwe afspraak staan? Boek snel via de online agenda een behandeling om het jaar ontspannen te beginnen!

Bijzondere nominatie
Voor ons begint het jaar meteen goed, want we zijn genomineerd voor de Nimue International Skin Therapist Awards 2017. En dat betekent dat huidspecialist Vanessa Slootmans in februari afreist naar Zuid-Afrika, de thuisbasis van Nimue. Dit is het merk waarmee Beatframes haar behandelingen uitvoert. Vanessa: “Ik ben apetrots op deze nominatie en knijp mezelf regelmatig in de arm of dit werkelijkheid is.”

Waarom werkt Beatframes met Nimue?
Vanaf het begin werkt Beatframes met het Zuid-Afrikaanse merk Nimue. Hiervoor heeft Vanessa destijds bewust gekozen. “De producten en behandelingen van Nimue werken zeer resultaatgericht. Dat vind ik erg belangrijk, want als huidspecialist wil ik graag het maximale uit iedere huid halen. Ook vind ik het essentieel dat de producten van Nimue de huidconditie op meerdere vlakken verbetert en ondersteunt. Zo zorgen ze er bijvoorbeeld niet alleen voor dat de huid structureel wordt verbeterd (huidverjonging), maar dat de huid ook wordt beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV-stralen en vrije radicalen.”

Meer lezen over Nimue en Vanessa haar passie voor huidverbetering? Lees hier haar blog.

5e beste salon van Nederland
En het geluk houdt niet op, want wist je dat Beatframes op plaats 5 is geëindigd in de strijd om de beste salon van Nederland? In totaal waren er maar liefst 200 salons genomineerd door Treatwell, daarom zijn we extra trots op deze prestatie. We willen dan ook iedereen bedanken voor het stemmen. Als dank hebben we onder de stemmers een gratis Nimue Boost gezichtsbehandeling t.w.v. € 85 verloot. De winnaar is Marjolein Schut.

De belangrijkste huidfeiten op rij
Wist je dat de huid onze grootste orgaan is? En dat de huid minstens zo belangrijk is als de hersenen, het hart en de darmen? Zo heeft de huid meerdere indrukwekkende functies die ons beschermen tegen de invloeden van buitenaf. Maar dat is niet alles.
Lees hier alle interessante feiten over de huid.


Mooie nagels met CND Shellac

Wil jij mooie nagels? Probeer dan eens CND Shellac. Dit is een lak die niet loslaat en voor een langdurige kleur zorgt. Pluspunt is dat je geen last meer hebt van afgesleten randjes, scheurtjes, krassen of doffe nagels. De lak is eveneens een sterke bescherming voor je nagels. Shellac wordt met UV uitgehard, dus geen droogtijd. Maar liefst 14 dagen lang heb je schitterende gekleurde spiegelglansnagels.

Maak je geen zorgen over verwijderen. Dat kan in de salon binnen 10 minuten met speciale remover wraps. Deze wraps bevatten katoenen kussentjes die voorkomen dat de vingers en de huid aan aceton wordt blootgesteld. Hierdoor komt de aceton alleen op je nagels terecht. Weken, vijlen en frezen hoeft hierdoor niet meer, zodat je nagels onbeschadigd blijven. Thuis kun je de lak verwijderen met wattenschijfjes en aluminiumfolie.


Bij Beatframes kun je een volledige CND Shellac behandeling boeken voor € 29,50. Deze behandeling bestaat uit:

  • Desinfecteren van handen en nagels
  • Nagelriemen terugduwen
  • In model vijlen van nagels
  • Nagels ontvetten met CND Scrubfresch
  • Aanbrengen van de Shellac (basecoat, 2x kleur, topcoat)
  • Verzorging van de nagelriemen met CND Solar Oil
  • Insmeren van de handen met een heerlijke handcrème

Leuk verjaardagscadeau: een cadeaubon van Beatframes
Op zoek naar een leuk verjaardagscadeau? Of is er iemand die wel een relaxmoment verdient?
Bestel dan online bij beatframes.nl een cadeaubon. De bon is inwisselbaar voor alle behandelingen. De waarde van de bon bepaal je zelf. Minimale besteding is 30 euro. http://www.beatframes.nl/cadeaubon/