Feestelijke decemberactie bij Beatframes | Bescherm je huid tegen wind en kou | Wat is het verschil tussen een allergie en irritatie?

WELKOM DECEMBER!
December is de feestmaand bij uitstek. Eerst Sinterklaas, daarna Kerst en tot slot knallend het oude jaar uit. Op al die feestdagen wil je er natuurlijk stralend uitzien. Daarbij helpt Beauty Institute Beatframes je graag met de beste producten en meest innovatieve behandelingen.

RESULTAATGERICHTE BEHANDELINGEN EN PRODUCTEN
In de wereld van huidverbetering selecteert Beauty institute Beatframes superieure merken. We bieden innovatieve behandelingen en resultaatgerichte producten met actieve ingrediënten, geheel afgestemd op de wensen van de huid. Hiermee kunnen we het beste uit iedere huid halen. Nieuwsgierig welke producten en behandelingen bij jouw huid passen? Maak gauw een afspraak om je te laten adviseren en een resultaatgerichte behandeling te ervaren.

DIT IS HET PERFECTE WINTERPRODUCT
Wist je dat we in onze salon met het fijne Zuid-Afrikaanse merk Nimue werken? Dit product is niet alleen resultaatgericht, maar ook nog eens makkelijk in gebruik. Neem bijvoorbeeld de Exfoliating Enzyme. Dit is een fijn product om in de wintermaanden 2/3 keer per week te gebruiken. Het verbetert de structuur, textuur en glans van de huid. En dit heb je juist in de winter nodig, omdat de huid dan vaak dof en grauw aan doet. De combinatie van papaya en ananas enzymen zorgen dat de dode huidcellen worden losgeweekt en nieuwe cellen worden aangemaakt.

Hoe te gebruiken? Breng een kleine hoeveelheid aan op een droge schone huid, bij voorkeur na gebruik van de Nimue Cleansing Gel. Laat het 2 minuten intrekken. Activeer daarna het product door het in te masseren met natte vingertoppen gedurende 3-5 minuten. Gebruik hiervoor warm water. Laat het daarna nogmaals 2 minuten inwerken. Verwijder het product volledig met warm water.

Nimue Exfoliating Enzyme is bij Beatframes verkrijgbaar vanaf € 24,50.

FEESTJE? KOM JE WENKBRAUWEN SHAPEN!
Tegenwoordig kun je à la minute bij ons binnenstappen voor het shapen van je wenkbrauwen. In de speciale brow bar maken we de wenkbrauw die het beste bij jouw gezicht past. En hiervoor hoef je niet een afspraak te maken. Handig als je bijvoorbeeld een feestje hebt.

BESCHERM JE HUID TEGEN WIND EN KOU
1612-nimue-barrierHet is belangrijk om je huid in de wintermaanden extra goed te beschermen. Niet alleen tegen de schadelijke invloeden van UV-straling, maar ook tegen extreme temperaturen en wind. Een crème die een goede bescherming biedt, is de Ellement Barrier Cream van Nimue met SPF 20 (UVA en UVB). Deze crème is niet vet, beschermt de huid en voorkomt droogheid en gevoeligheid. Zo versterken de barrièrebeschermende ingrediënten de natuurlijke weerstand van de huid, wordt de huid goed gehydrateerd en worden ontstekingen voorkomen.

Hoe te gebruiken? Breng de crème aan op de blootgestelde gebieden en de hals. Masseer goed in. Bij continue blootstelling, om de twee à drie uur aanbrengen. De Nimue Ellement Barrier Cream is bij Beatframes verkrijgbaar in 20 ml als 100ml. Vanaf €12,95

FEESTELIJKE DECEMBERACTIE BIJ BEATFRAMES
Nog op zoek naar het ultieme kerstcadeau? Maak iemand (of jezelf natuurlijk) blij met een cadeaubon van Beatframes. En dat is in december extra voordelig. Want koop je een cadeaubon van € 25 dan krijg je er eentje van € 27,50. Een cadeaubon van € 35 wordt € 38,50 en € 50 wordt € 55. Nu ook online verkrijgbaar!

VOORKOM DROGE EN SCHRALE LIPPEN
1612-lipbalmSchrale en droge lippen lijken onvermijdelijk in de winter, maar als je ze dagelijks insmeert met de hydraterende Hydro Lip Therapy van Nimue reken je meteen af met die vervelende barstjes en kloofjes. Deze lippenbalsem hydrateert namelijk de lippen en optimaliseert de huidfuncties waardoor de zichtbare tekenen van het ouder worden ook nog eens verminderd worden. Door de SPF 20 zijn je lippen eveneens beschermd tegen de zon. Tip: smeer ook wat crème rondom je mond om deze huid ook in goede conditie te houden.

Psssst: bij aankoop van een Nimue product krijg je een lipbalm van Nimue t.w.v. €12,95 cadeau.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN EEN ALLERGIE EN EEN IRRITATIE?
Dagelijks wordt je huid beschadigd door uiteenlopende prikkels. Gelukkig kan de huid zich door een goede weerstand en een goed functionerend afweersysteem snel herstellen. Maar als het aantal opeenvolgende prikkels een grens overschrijdt, lukt dat niet altijd. Het gevolg: jeuk, rode huid, zwellingen en blaasjes. Maar is het nu een allergie of een irritatie? Ga naar de website om het hele artikel te lezen.