Beatframes genomineerd voor beste salon van Nederland

STEM OP BEATFRAMES ALS BESTE SALON VAN NEDERLAND
Groot nieuws! Beatframes is door Treatwell genomineerd voor de titel ‘Beste salon van Nederland’. Met een 9,3 als gemiddeld cijfer en 183 reviews kunnen we niet anders dan supertrots zijn. Natuurlijk willen we heel graag deze titel in de wacht slepen en daar kun jij bij helpen. Vanaf 1 november kun je je stem uitbrengen via treatwell.nl/topratedawards2016. Als dank verloten we onder de stemmers een gratis Nimue Boost gezichtsbehandeling t.w.w. € 85.

1611-acneACNE, WAT KUN JE ER TEGEN DOEN?
Acne is een veelvoorkomende huidaandoening. Vooral jongeren hebben er last van, daarom worden het ook wel jeugdpuistjes genoemd. Maar ook op latere leeftijd komt acne nog weleens voor. Als je huid gevoelig is voor acne kun je bij Beatframes terecht. Voor zowel jongeren als volwassenen zijn er producten die acne kunnen aanpakken. Loop voor een vrijblijvend advies binnen. Op de website vind je meer informatie over acne.

STUDIE DERMATOLOGIE
Wist je dat Vanessa de studie dermatologie voor huidspecialisten volgt? En dat ze onlangs weer een deelcertificaat heeft behaald? Door het volgen van cursussen, seminars en workshops willen we ons graag blijven ontwikkelen en nieuwe innovatieve behandelingen aanbieden. Op die manier kunnen we jou zo goed mogelijk blijven adviseren en het nieuwste op het gebied van huidverzorging en –verbetering delen.

FEESTJE? KOM JE WENKBRAUWEN SHAPEN!
Tegenwoordig kun je à la minute bij ons binnenstappen voor het shapen van je wenkbrauwen. In de speciale brow bar maken we de wenkbrauw die het beste bij jouw gezicht past. En hiervoor hoef je niet een afspraak te maken. Handig als je bijvoorbeeld een feestje hebt.

1611-ogenVERGEET JE OGEN NIET!
Een oogcrème helpt de huid rondom je ogen op te frissen en te verzorgen. Voor een wakkere look en minder lijntjes. Een fijne oogcrème is de anti aging-eye cream van Nimue. Deze crème hydrateert de huid, vult rimpeltjes op en biedt bescherming tegen UV beschadigingen. ACTIE IN DE SALON → Bij aankoop van een aging-eye cream (15 ml) ontvang je gratis eye make up remover (100 ml) t.w.v. 29,95 en een collogeen oogmasker t.w.v. € 12,50.