Zó check je je huid op verdachte plekjes | Wat is de kracht van retinol?| Spaar voor 25% korting op behandeling

1608-summerHAVE FUN IN THE SUN
Zomer! Dat bekent voor de meeste mensen vakantie. Beauty Institute Beatframes wenst daarom iedereen een fijne zomer. Geniet van de zon, maar pas op: bescherm je huid wel tegen de kracht van UV-straling. Kan je huid nog wel even een oppepper gebruiken voor óf misschien juist na de vakantie? Ga dan snel naar de website om online een afspraak te maken.

ZÓ CHECK JE JE HUID OP VERDACHTE PLEKJES
MoedervlekkenMeer dan de helft van de Nederlanders checkt zijn huid niet vaak genoeg op verdachte plekjes. Dat is de conclusie van Stichting Melanoom naar aanleiding van een enquête onder ruim 1000 Nederlanders tussen de 20 en 50 jaar. Om mensen bewuster te maken van het risico op huidkanker, is de stichting de bewustwordingscampagne #checkjezelf gestart. Want vroeg opsporen, kan erger voorkomen.

Ook Vanessa onderstreept het belang om de huid goed in de gaten te houden. ‘Ik check sowieso altijd automatisch de huid van mijn klanten op verdachte vlekjes, maar het is ook belangrijk om dat zelf te blijven doen. Let bijvoorbeeld op het ontstaan van nieuwe vlekjes, een moedervlek die meerdere kleuren heeft of een moedervlek die verandert.’

Naast het controleren op verdachte vlekjes is het ook belangrijk om goed te smeren met zonnebrand. ‘Om de twee uur en met een goede factor, zoals bijvoorbeeld Sun-C van Nimue.’

Wil je weten hoe je de verdachte plekjes op je huid kunt opsporen? En wat de 5 kenmerken van een melanoom zijn? Ga dan naar de website.

Nimue sun CNIEUW: NIMUE SPF BODY SPRAY
Om je optimaal te beschermen tegen de zon heef Nimue ook een Body Spray met SPF ontwikkeld: Body Spray 30 Active en Body Spray 50. Deze twee spray’s beschermen je optimaal tegen UVA- en UVB-straling. Als aanvulling kun je na het zonnen de Nimue After Sun Hydratotor gebruiken. Dit is een koele, verfrissende gel om de huid te kalmeren én te herstellen na een dag in de zon. Alle drie producten zijn verkrijgbaar in de salon van Beatframes.

WAT IS DE KRACHT VAN RETINOL?
Begin mei was Vanessa aanwezig bij een inspiratiedag waar de Amerikaanse chemicus Dr. Ivana Veljkovic van PCA Skin een lezing gaf over de nieuwste – sterke – peeling: 6% Retinol Peel. Veljkovic spreekt regelmatig op internationale wetenschappelijke congressen en heeft zich verdiept in delivery systems: hoe krijg je werkstoffen zo goed mogelijk in de huid zodat ze een zo’n mooi mogelijk resultaat opleveren? Velikovic vertelt dat deze peeling bijzonder is omdat hij op een heel gecontroleerde en veilige manier in de huid komt. Hij doet er tien uur over om alle werkstoffen in de huid af te geven. Ook doet deze peeling geen pijn, terwijl dat meestal wel het geval is met sterke peelings. Wil je meer lezen over retinol en wat het voor je huid doet? Ga dan naar de website.

SPAAR VOOR 20% KORTING OP BEHANDELING
Om haar vaste klanten te bedanken voor het vertrouwen, heeft Beatframes een spaarkaart waarmee je kunt sparen voor korting. Zo krijg je bij iedere 6e behandeling 20% korting. Heb je nog geen spaarkaart? Vraag hem aan bij je eerstvolgende bezoek aan Beatframes.


ZÓ HOUD JE EEN MOOI DECOLLETÉ

2f57a1d2-831f-494f-b7d9-334a46a10152Het decolleté is een van de meest vergeten onderdelen van het lichaam. Daarom is het belangrijk om deze goed te verzorgen. Want naast het gezicht wordt ook het decolleté dagelijks, en vooral nu in de zomer, blootgesteld aan zonlicht. Behalve smeren met een goede zonnebrandcrème met SPF is hydratatie van groot belang om verslapping te voorkomen. Een goed product hiervoor is Perfecting Neck & Decollete van PCA Skin. Hiermee kun je eveneens je nek insmeren. Meer weten over dit product? Huidspecialist Vanessa geeft je graag advies.