Beauty institute Beatframes bestaat 4 jaar | Geef de verwenbon cadeau op Moederdag | Eczeem: hoe kun je het behandelen?

Hoera! Beauty institute Beatframes bestaat 4 jaar
Op 2 mei viert Beauty institute Beatframes een feestje. Het is dan precies vier jaar geleden dat Vanessa Slootmans haar salon aan de Wagenweg in Haarlem opende. Nieuwsgierig naar het verhaal van Vanessa? Ga naar de website en lees waar haar passie voor huidverzorging en -verbetering vandaan komt.

Nieuwe openingstijden
Vanaf 1 juni heeft Beauty institute Beatframes andere openingstijden. In plaats van zaterdag is de salon voortaan op dinsdag open. Ook de tijden zijn gewijzigd. Zo kun je op maandag t/m donderdag van 9.00 – 21.00 uur terecht bij Beatframes en op vrijdag van 9.00 – 18.00 uur. Voor de laatste klant op vrijdag staat er een glas wijn klaar om het weekend in te luiden. Dus heb je nog geen nieuwe behandeling geboekt? Ga snel naar de online agenda!

Bescherm je huid tegen de voorjaarszon
Nimue sun CNaarmate de zomer in zicht komt, wordt de zon steeds feller. Daarom is het belangrijk om de huid ook in het voorjaar goed te beschermen tegen de schadelijke invloeden van UVA/UVB en Infrarood stralen. Je voorkomt er niet alleen mee dat je huid verbrandt, maar ook bescherm je je huid tegen vroegtijdige veroudering.

Wil je meer weten over hoe je je het beste kunt beschermen tegen de zon? Vraag je huidspecialist om advies. Maak eveneens gebruik van deze interessante aanbieding: een Nimue Sun C pakket voor slechts € 79,95 (normaal € 137,50). Dit pakket bevat Sun C 60 ml , Sun C Body 140 ml (nieuw!) en After Sun Hydrator 200 ml (nieuw!) en Exfoliating enzyme 30 ml.

Vrije radicalen, wat zijn dat?
Vrije radicalen zijn gevaarlijke bijproducten die het lichaam aanmaakt door verschillende processen, zoals celdelingen, eiwitomzetting, stofwisseling, productie van energie etc. Daarnaast kunnen vrije radicalen ook het lichaam van buitenaf binnendringen, denk aan luchtvervuiling of chemicaliën.

Vrije radicalenHelaas kun je de aanmaak van vrije radicalen niet voorkomen. Door algehele veroudering, ongezonde leefstijl (roken en alcohol) en bij te veel blootstelling aan de zon maakt het lichaam zelfs versneld vrije radicalen aan. En hoe meer vrije radicalen je in het lichaam hebt, des te meer je kans hebt op ziektes en huidproblematiek.

Om de vrije radicalen aan te pakken, zijn antioxidanten onmisbaar. Antioxidanten geven de vrije radicalen een atoom waardoor deze weer rustig en onschadelijk worden. Maar omdat het lichaam zelf niet voldoende antioxidanten produceert, is het belangrijk om ze binnen te krijgen via voeding, verzorgingsproducten of supplementen.

De huidverzorgingsproducten van Nimue en PCA Skin bevatten allemaal antioxidanten die de huid beschermen tegen de schadelijke invloeden van buitenaf.

Eczeem? Dit kan de huidspecialist voor je doen!

Eczeem is een oppervlakkige huidaandoening en wordt ook wel dermatitis genoemd. Het is een (allergische) ontstekingsreactie van je huid die jeuk en roodheid veroorzaakt. Als je last hebt van eczeem is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat je huid niet uitdroogt. Bij eczeem is het vochtverlies door je huid namelijk verhoogd en heb je minder huidvetten (lipiden). De Interactive Range van Nimue is speciaal voor de eczeemhuid ontwikkeld. De producten uit deze verzorgingslijn bevatten actieve ingrediënten uit de biotechnologie en natuurlijke bronnen die de huid effectief en doeltreffend kunnen behandelen. Ze zorgen ervoor dat de huid goed gehydrateerd blijft en niet te veel uitdroogt.

Lees op de website meer over eczeem. Wat zijn de kenmerken, hoe ontstaan het en welke soorten kun je onderscheiden?

VerwenbonGeef de verwenbon cadeau op Moederdag! 
Wil je je moeder (of een vriendin, buurvrouw of zus mag natuurlijk ook) in het zonnetje zetten op Moederdag? Geef dan een
verwenbon van Beauty institute Beatframes cadeau en ontvang zelf 25% korting op een behandeling naar keuze. De verwenbon is te verkrijgen bij Beatframes en in te wisselen bij een bezoek aan de salon. Uiteraard bepaal je zelf de waarde van de verwenbon.