Peeling in de zomer: wel of niet? | Mannen ook welkom bij Beauty Institute Beatframes | Zonbescherming én een egale huid

1607-vanessaADVISEREN VAN DE JUISTE PRODUCTEN
Huidspecialist Vanessa Slootmans vindt het belangrijk om haar klanten de juiste producten – en natuurlijk ook de juiste behandelingen te adviseren. Dat vertelt ze in de nieuwe uitgave van het magazine van Kosmetiek. “Dat advies begint bij kennis van de huid. Ik wil dat mensen ook hun eigen huid leren kennen, zodat we van daaruit het juiste product kunnen vinden. Ik praat nooit over het product, maar altijd over de huid, dan gaan mensen zelf vragen wat ze nodig hebben. Het gaat uiteindelijk om het resultaat dat de klant wil bereiken.”

Het hele interview met Vanessa is hier te lezen!

MANNEN ZIJN OOK WELKOM BIJ BEAUTY INSTITUTE BEATFRAMES
1607-mannenEen bezoek aan de huidspecialist alleen iets voor vrouwen? Echt niet, ook een mannenhuid kan vaak een oppepper gebruiken. Zo helpt de Nimue men’s facial de geïrriteerde huid direct te kalmeren, verstopte poriën schoon te maken en een vale huid weg te nemen. Het hydrateert en versterkt eveneens de natuurlijke huidbarrière. Ga snel naar de online agenda op de website om een afspraak te maken.


WEL OF NIET EEN PEELING IN DE ZOMER?

In de salon krijgt huidspecialist Vanessa vaak de vraag of een peeling ook in de zomer kan. Hoe zit het precies? “Je kunt het hele jaar door veilig je huid peelen, ongeacht het nu zomer of winter is, mits je natuurlijk wel een goede zonbescherming gebruikt, vertelt huidspecialist Vanessa.

Peelings worden tegenwoordig zodanig samengesteld dat veiligheid en resultaat voorop staat. “Het product moet geschikt zijn voor alle klimaten en alle etnische bevolkingsgroepen. Ook heeft een huid die goed verzorgd wordt met de juiste producten een hoger tolerantieniveau voor peelings.”

Bij Beauty Institute Beatframes wordt de Bio Lacto Peel en de Penta Saliac Peel polymeric van Nimue gebruikt. “Deze peelings zijn bijzonder veilig doordat de zuren gekoppeld zijn aan vochticonen. Dit zorgt oor een zogenaamde gecontroleerde afgifte van zuren en werkstoffen. Juist deze peeling zijn heel geschikt om in de zomer te gebruiken omdat ze niet voor over stimulatie of oververhitting zorgen.”

NIEUWE OPENINGSTIJDEN
Vanaf 1 juni heeft Beauty Institute Beatframes andere openingstijden. De salon is voortaan op zaterdag gesloten. Ook de tijden zijn gewijzigd. Zo kun je op maandag t/m donderdag van 9.00 – 21.00 uur terecht bij Beatframes en op vrijdag van 9.00 – 18.00 uur. Voor de laatste klant op vrijdag staat er een glas wijn klaar om het weekend in te luiden. ☺ Dus heb je nog geen nieuwe behandeling geboekt? Ga snel naar de online agenda om een afspraak te maken.

Nimue sun CNIMUE TINTED SPF 40: ZONBESCHERMING ÉN EEN EGALE HUID
Om je huid te beschermen tegen de schadelijke invloeden van de zon is het belangrijk om een goede crème met SPF te gebruiken. Je voorkomt er niet alleen mee dat je huid verbrandt, maar ook bescherm je je huid tegen vroegtijdige veroudering door vrije radicalen. Voor een mooi egaal resultaat is er de Nimue Tinted SPF 40. Deze crème biedt optimale UVA/UVB bescherming, houdt het vocht in de huid vast en zorgt voor een verstevigend en gladmakend effect op de huid. Daarnaast zorgt het ook voor een egale huid zonder vlekken. Nimue Tinted SPF 40 is verkrijgbaar in drie verschillende tinten: light, medium en dark. Breng de crème aan over je dagverzorging.